FILM

CONTACT ONS

En stel uw vraag aan VAN DAAL FOTO & FILM

ONZE DIENSTEN

Beeldende taal in de ruimste zin des woords maar wel beperkt tot fotografie en film. Onderwerp, thema, mens, dier, product, dienst: zolang er licht op valt leggen wij het vast. Met veel passie!

BRUIDSREPORTAGES

Ongedwongen en echt een foto verslag van hoe bruid en bruidegom de dag beleefd hebben. Een goed vormgegeven fotoalbum waarbij je keer op keer die fantastische dag herbeleeft.

SPORT

Vanuit een grote affiniteit met sport in het algemeen en de betrokkenheid bij sporten als atletiek, crossfit en voetbal fotografeer ik met grote regelmaat grote en kleine sportevenementen.

NATUUR

De fascinatie van de natuur is altijd intrigerend. Van twee libelles die zich al parend verschuilen achter een grasspriet in je achtertuin tot het Noorderlicht.

TRAVEL

Als 1 foto meer zegt dan 1000 woorden, staan er hier in feite veel korte verhalen. Andere gebieden, andere culturen. De ene nog fotogenieker dan de andere.

PERSONEN

Portretten, alleen of samen, in de stijl en op de plek die jij wilt. Hele familie? Geen probleem! Voor een hippe stamboom, een pre-wedding kaart of als cadeau.

OUTDOOR

Lekker buiten actief leuke dingen doen. Net zo leuk als ze vastleggen! Maar ook oud industrieel erfgoed of bijzondere gebouwen zijn fotogeniek.

 

TIMELAPSE

Vele uren gevangen in enkele seconden. Voorbij vliegende wolken, een mensenmasse als mieren zo druk. Of de natuur die plots sneller gaat groeien. We maken honderden, soms duizenden foto's tot 1 film.

<